LaRural

Katalonien, Spanien

Brødrene Xavi og Andreu Padrò er af gammel vin-æt. Deres domæne ligger i Alt Camp i Tarragona og familien har produceret vin i området i umindelige tider, indtil kooperativernes ankomst i midten af ​​det 20. århundrede, hvor familien begyndte at sælge druer. I 2018 besluttede Xavi og Andreu sig for at begynde at vinificere druer fra familiemarkerne igen og gør det særdeles overbevisende. Brødrene dykker ned i hver druesort og hvert plot land de dyrker og producerer derfor mange single plot- og enkeltsortsvine, især på lokale sorter. De er meget progressive i deres markarbejde og tilføjer intet i kælderen, men kan til gengæld rigtig godt lide at eksperimentere med forskellige glasfibertanke, ståltanke, tønder osv. for at understøtte frugten bedst muligt i hver årgang. De har altså en udpræget håndværksmæssig tilgang til vinificering, som giver terroirdrevne robuste vine, med klar frugt og energi.

+ Macabeu

Type: Hvidvin
Drue(r): Macabeu, Malvasia & Moscatell
Jordbund: Kalket lerjord
Vinifikation: Manuel høst og spontangæring. Nænsom macerering i 5 dage på ståltank og derefter lagring på fiberglas.

Certificering: Sejlet med Tres Hombres

+ Moscatell d'Alexandria

Type: Orange
Drue(r): Muscat
Jordbund: kalket lerjord
Vinifikation: Manuel høst og lige under 2 ugers carbonisk maceration, derefter 2 dages maceration og hvorefter den er lagret på stål.
Certificering: Sejlet med Tres Hombres

+ Parellada

Type: Orange
Drue(r): Parellada
Jordbund: kalket lerjord
Vinifikation: Manuel høst og 2 ugers maceration og lagring på stål.
Certificering: Sejlet med Tres Hombres

+ Malvasia de Sitges

Type: Orange
Drue(r): Muscat
Jordbund: kalket lerjord
Vinifikation: Manuel høst og 9 dages maceration, lagring på stål.
Certificering: Sejlet med Tres Hombres

+ Ull de Llebre

Type: Rød
Drue(r): Ull de Llebre & en smule Malvasia
Jordbund: kalket lerjord
Vinifikation: Manuel høst, derefter 2 dages maceration og lagring på stål.
Certificering: Sejlet med Tres Hombres

+ Sumoll

Type: Rød
Drue(r): Sumoll
Jordbund: kalket lerjord
Vinifikation: Manuel høst afstilket og macereret i et par dage, derefter lagring på stål.
Certificering: Sejlet med Tres Hombres