Eric Kamm

Dambach-La-Ville, Alsace, Frankrig

 

Eric Kamm har overtaget produktionen efter sin far Jean-Louis. Fra 2011 og frem til nu, har Eric løbende arbejdet på at forbedre jordkvaliteten og det har båret frugt! En lettere jordstruktur findes næppe lige på hele Frankstein Grand Cru markerne som rejser sig over byen. Her er det granitten der regerer og sætter sig tydelige spor i vinene i form af længde og kølig frugt.
I kælderen spontangærer vinene og bliver ikke tilsat svovl. De hvide lagrer primært på stål, mens de røde kommer på barriques op til et år inden lancering.

 

CUVÉE DESCRIPTIONS

+ Pet Nat rosé "Kamm Mé Ha Mé Haaa"

Type: Mousserende rosé
Drue(r): Auxerrois & Pinot Noir
Jordbund: Sandsten & granit
Vinifikation: Manuel høst, spontangæret og anden gæring i flaske ("methode ancestrale").
Certificering: Økologisk

+ Pinot Auxerrois

Type: Hvidvin
Drue(r): Pinot Auxerrois
Jordbund: Granit af vulkansk oprindelse
Vinifikation: Spontangæret og lagret på cement i cirka 9 måneder.
Certificering: Økologisk

+ Riesling Granit

Type: Hvidvin
Drue(r): Riesling
Jordbund: Granit af vulkansk oprindelse
Vinifikation: Spontangæret & lagret på ståltank i cirka 9 måneder.
Certificering: Økologisk

+ Kammasutra

Type: Orangevin
Drue(r): Muscat
Jordbund: Granit af vulkansk oprindelse
Vinifikation: Spontangæret, maceration på skind i cirka to uger. Lagret og modnet på ståltank i cirka 9 måneder før flaskning.
Certificering: Økologisk

+ QV.G

Type: Orangevin
Drue(r): Gewürztraminer
Jordbund: Granit af vulkansk oprindelse
Vinifikation: Spontangæret, maceration på skind i cirka to uger. Lagret på ståltank i cirka 9-måneder.
Certificering: Økologisk

+ "Pinot Gris Maceration

Type: Orangevin
Drue(r): Pinot Gris
Jordbund: Granit af vulkansk oprindelse
Vinifikation: Spontangæret, maceration på skind i cirka to uger. lagret på ståltank i cirka 9 måneder før flaskning og frigivelse.
Certificering: Økologisk