Le Raisin à plume

Coteaux d’ancenis, loire, frankrig

Jacques Fevrier var egentlig sommelier, men efter en transformerende praktik hos Anton van Klopper i Australien (Lucy Margaux Wines) besluttede han sig for at dykker dybere ned i vinverdenen og blive vinmager. Han er trænet i Alsace, men tog tilbage til Loire, hvor han er fra og var i praktik hos Paul og Corinne Gillet fra Les Maisons Brulées, hvilket også afspejler sig i hans vine, som er sarte og lave på alkohol.

Jacques og hans kæreste Julie slog sig ned i den lille by Oudon, som ligger meget tæt på Ancenis og kun 20 minutters tid fra Nantes. af den simple grund at vinmarkerne er til at betale her og at det er tæt på hvor de kommer fra. Nu har de omkring 6 hektar vin, hvor en af markerne er lige ned til Loirefloden.


CUVÉE DESCRIPTIONS

+ Moulin

Type: Hvidvin
Drue(r): Melon de Bourgogne
Jordbund:
Vinifikation:
Certificering: Ingen